Ana içeriğe atla

Göz Şekline Göre Kişilik Özellikleri

Patlak Gözler:

Bu insanlar sevecen, uyumlu ve hayata çok bağlı kişilerdir. İyi bir dostturlar. Karşısındaki insanı kırmamak için elinden geleni yaparlar.

Küçük Gözler:

Küçük gözlü insanlar genelde hoppa olur. Güvenirlilik konusunda pek de sağlam sayılmazlar. Maddi olarak cimri diye nitelendirilirler. Kolay sıkılırlar. Vesveseli olurlar.

Büyük Gözler:

Büyük gözler insana ayrı bir çekicilik katar. Bu insanlar her yönüyle çok zariftirler. Dostları ondan, o dostlarından memnundur. Arkadaş çevresinde aranılan ve güvenilen kişilerdir.

Yumru Gözler:

Bu kişilerin ne zaman ne yapacakları belli olmaz. Her an değişik tavır sergileyebilirler. Kısaca oynak karakterli diyebiliriz..

Şaşı Gözler:

Bu insanlara dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Dostluk konusunda fazla güvenilir değildirler. Ama bunu genellemek oldukça yanlış olur.

Çukur Gözler:

Bu insanlar da dikkat edilmesi gerekenler grubuna girer. Merhamet duyguları fazla gelişmemiştir. Her an sırtınızdan vurabilirler. Her şeyi araştıran, irdeleyen ve kurcalayan bir yapıları vardır.

İri Gözler:

Merhametli, anlayışlı güvenilir insanlardır. Kendilerine güvenleri tamdır. Her şeyin fazlasını görmek ve bulmak isterler. Bu insanlarla düşünmeden dostluk kurulabilir.

Çekik Gözler:

Eğer uzak doğulu değilse ve çekik gözlüyse karşınızda çok romantik biri duruyor demektir. Hayatlarında her zaman bir gizem vardır. Zayıf görünseler bile bu görünüşün altında sağlam bir karakter yatar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Basit ve Dinamik Disk Nedir? Birbirine Nasıl Dönüştürülür?

Sabit diskler Windows 2000 işletim sistemine kadar sadece temel disk (basic disk) olarak ayarlanabiliyordu. Temel disk en fazla 4 birincil bölüm (primary partition) veya 3 primary ve 1 genişleyebilir bölüm (extended partition) şeklinde yapılandırılabilir. Bir temel diskte sadece 1 tane extended partition oluşturulabilir ve sadece primary partitionlara işletim sistemi kurulabilir. Windows 2000 ile gelen dinamik disk teknolojisi, Windows 2000 den sonraki tüm Windowssürümlerinde kullanılabilmektedir. Dinamik disk kavramıyla bölüm (partition) kavramı yerinihacim (volume) kavramına bırakmıştır. Dinamik disklerde, temel disklerde olduğu gibi bir sınırlama yoktur. İstenildiği kadar volume oluşturabilir, temel disk istenirse dinamik hale getirebilir ve bu işlem esnasında herhangi bir veri kaybı yaşanmaz. Fakat dinamik diskler temel diske çevirildiğinde bir veri kaybı söz konusu olacaktır. Temel diskin bilgileri kayıt defterinde tutulur. Dinamik diskin bilgileri kendi üstünde tutulur.

GASoft MathOperations.msi

Parantezli ve içiçe yazılmış matematiksel işlemleri hesaplar. https://github.com/gursuasik/MathOperations

Einstein'in Rölativite Kuramına Bakış

Bu yüzyılın başlarında kuramsal fizikte altın çağ başladığı zaman, adı henüz bilim dünyasında duyulmamış bir fizikçi vardı. Bu, Annalen der Physık’in 1905 tarihli sayısında fotoelektrik olayı, Brown hareketi ve özel görelilikle ilgili ünlü üç çalışmasını birden yayınlayarak üne kavuşan Albert Einstein’dır. Onun fizikteki hayat boyu çalışmaları bilimin felsefesi ve yöntemleri üzerinde büyük etki yaptı. Einstein’ın kendisi bilimci filozoftu. Bu yüzyılın başlarında kuramsal fizikte altın çağ başladığı zaman, adı henüz bilim dünyasında duyulmamış bir fizikçi vardı. Bu, Annalen der Physık’in 1905 tarihli sayısında fotoelektrik olayı, Brown hareketi ve özel görelilikle ilgili ünlü üç çalışmasını birden yayınlayarak üne kavuşan Albert Einstein’dır. Onun fizikteki hayat boyu çalışmaları bilimin felsefesi ve yöntemleri üzerinde büyük etki yaptı. Einstein’ın kendisi bilimci filozoftu. O, hayranlık uyandırıcı bir şekilde felsefeyi kullanarak bugün modern bilimin önemli bir kısmı olan buluşlarını