Ana içeriğe atla

Burçlara Göre Aşk


KOÇ BURCU

Eğer âşık olduğunuz kişi koç burcundan ise onunla daima ilgilenmelisiniz. Onu hayatınızın merkezine koymalısınız. Onun için hayatın merkezinde siz, sizin için hayatın merkezinde o olmalı.

Koç burcu insanının özgüveni yüksektir. Sizden de aynı özelliği bekler. Onun yanında olduğunuz sürelerde kendinize olan güveninizi görmesini sağlayın. Onu sürekli sizin için mücadele etmeye zorlayın. Ayrıca sınırlarınız dâhilinde sizi yönlendirmesine izin verin. Koç insanına anlatmak istediğinizi açı açık söyleyin. Koç insanı dobralıktan hoşlanır. Ona imalarda bulunursanız bu onu kırar ve kızdırır.

BOĞA BURCU

Sevgiliniz boğa burcundan biri ise onunla nikâh masasına oturma olasılığınız çok yüksektir. Değişimi fazla sevmeyen boğa burcu insanını değişime zorlamayın. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamaya çalışın. Ne kadar âşık da olsa bu konudaki baskı onu yorar. Boğa burcu insanı her zaman bakımlıdır ve sevgilisinin de bakımlı olmasını ister. Eğer onu kaybetmek istemiyorsanız bakımlı olmaktan başka çareniz yok.

Boğa insanı ilişkilerinde şeffaflığı sever. Ondan gizliniz saklınız olmaması lazım. Duygularınızı açık ve net olarak ifade etmeniz ilişkinizin daha sağlam temellere oturması için önemlidir.

Boğa burcu insanı yemek konusunda çok seçicidir. Sizden her zaman harika yemekler bekler. İster kendiniz hazırlayın ister dışarıda yiyecek olun yemeklerin seçimine çok önem vermelisiniz.

İKİZLER BURCU

Sevgiliniz ikizler burcu ise ondan yoğun bir duygusallık beklemeyin. İkizler insanı duygularını açık açık ifade etmekte zorlanan bir yapıya sahiptir. Eğer sürekli göz önünde tutulmak ve şımartılmak istenen bir yapıya sahipseniz bu burç insanının size göre olduğu söylenemez.

Özgürlüğüne fazlasıyla düşkün olan ikizler burcunu sıkmadan heyecanlandırmalısınız. Bunu başarabilirseniz onu yanınızda tutmayı garantilemiş olursunuz.

İkizler burcu insanı adından anlaşılabileceği gibi çift karakterlidir ve ne zaman hangi karakterde davranacağını tahmin etmeniz zordur. Onu bu çift karakterli yönüyle sevdiyseniz o zaman ikizler burcu insanı ile harika bir ilişki yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Yengeç insanı ilişkilerinde güvene önem veren bir burçtur. Size tam olarak açılmasını istiyorsanız onun sizi tam olarak tanımasını ve güvenmesini sağlamalısınız. Yengeç insanı sevdiği kişiyi el üstünde tutan bir yapıya sahiptir. Ancak size olan güveni sarsılırsa sizi hayatından bir anda çıkarabilir. Onun gözünde en iyi yere gelmek istiyorsanız size güvenmesini sağlamalısınız.

Yengeç insanı ile ilişkinizde karşılıklı olarak birbirinizden ne beklediğinizi belirtmeniz lazım. İlişkinizin uzun ömürlü olmasını istemekteyseniz ilişkinizin başlarında karşılıklı olarak birbirinize istek ve beklentilerinizi açmanız yararlı olacaktır.

ASLAN BURCU

Sürekli övülmekten, el üstünde tutulmaktan hoşlanan aslan burcunun aşkını canlı tutmak için, onun yaptıklarının farkında olduğunuzu ona belli etmeli ve davranışlarını her zaman takdir etmelisiniz. Aslan burcu insanı lider özelliğine rağmen çok utangaç bir yapıya sahiptir. Duygularını her zaman açık açık ifade etmekte zorlanır. Ona duygularını ifade edebileceği durumlar yaratmanız halinde size ömrünüz boyunca duyamayacağınız güzel sözleri sıralayacaktır..

Aslanlar ilişkilerinde son derece seçicidir. Bir kere aşkını kazandığınız zaman size kesinlikle ihanet et. İlişkinizi renklendirmek onun için doğal bir yetenektir. Bu nedenle ilişkiniz her zaman renkli ve heyecan doludur.

BAŞAK BURCU

Başak insanı ilişkilerinde küçük ayrıntılara dahi çok önem verir. Yeri geldiğinde eleştiri sınırlarını zorlar. Sizi eleştirdiği zaman bunu sırf eleştirmek için değil sizdeki potansiyeli görüp sizi bunu kullanmaya teşvik etmek için yapar. Eleştirileri bir bakıma ilişkinizin daha iyiye gitmesi için öneriler niteliğindedir.

Duygularınız ve ilişkiden beklentileriniz hakkında daha net ve açıklayıcı olmanız aranızdaki iletişimin güçlü olmasını sağlayacaktır.

TERAZİ BURCU

Eğer sevgiliniz terazi burcu ise onu sürekli dinleyin ve ona ilginizi gösterin. Gösterdiğiniz ilgiyle doğru orantılı olarak size daha çok yakınlaşacak ve kendini size daha çok açacaktır. Terazi insanı hayatını da aşkını da dengeli olarak yaşar. Ona ne kadar güvenirseniz o da size o kadar güvenir. Onunla ne kadar ilgilenirseniz o da sizinle o kadar ilgilenir.

Terazi burcu insanı basit şeylerden hoşlanmaz. Ondan bir hediye bekliyorsanız alınabilecek en iyi hediyeyi alacağından hiç şüpheniz olmasın. Aynı şekilde ona alacağınız hediyeler de basit olmamalı.

AKREP BURCU

Akrep burcu insanının dikkati ve olayları analiz yeteneği son derece gelişmiştir. Bu nedenle sevgiliniz akrep burcu ise ondan sır saklayabileceğinizi düşünmeyin. Siz söylemeseniz de o sizdeki tüm duygu değişikliklerini sezebilir. Ondan sakladığınız sırlar ilişkinizin bitmesine bile neden olabilir. Akrep’le ilişkinizde, kendi duygularınızdan bahsetmek de dâhil olmak üzere her zaman dürüst davranın. Akrep burcu sevdiği insandan her zaman en üst düzeyde ilgi ve sevgi bekler. Ona onu ne kadar çok sevdiğinizi her fırsatta belirtmeye özen gösterin.

Bağlılık ve sadakat onun için bir ilişkinin en önemli unsurudur. Yaptığınız herhangi bir hatayı asla unutmaz. Hatanızı affetse bile bunu her fırsatta dile getirir. Bu nedenle ilişkinizde hataya yer yoktur diyebiliriz.

YAY BURCU

Yay burcu insanı ilişkilerinde dürüstlüğe ve bağımsızlığa çok önem verir. Sevdiği kişiyle baş başa kalmaktan hoşlanır. Kalabalık yerler onu sıkar. Kalabalık ortamlarda kıskançlığı en üst seviyeye kadar çıkar. Sevdiğini kıskanan bir yapısı vardır. Yay burcu insanı entelektüel bir yapıya da sahiptir. Neredeyse onunla her konuda konuşabilirsiniz. Bu nedenle onun yanında hiç sıkılmazsınız.

Yay burcunun ilişkilerinde yalan söylemeye de söylenmesine de tahammülü yoktur. Sevdiği kişiyi hayatının her alanında yanında görmek ister, desteğini de bekler.

Sevdiğiniz kişi yay burcu ise eğlenceli ve hareketli bir ilişkiniz var ya da olacak demektir.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu insanı iş konusunda çok yoğun olmasa bile kendisine iş bulmakta ve zamanının çoğunu ona ayırmakta ustadır. Ancak bu çalışma azmi işkolikliten değil hayatını, aşkını en rahat koşullar içinde yaşamak istemesindendir. İşin aslı paraya fazla değer vermez. Parayı harcamak için kazanır. İşlerinde ona yardımcı olmanız birlikte kazanma uğraşınız onu fazlasıyla mutlu eder. Aklını işlerine vermesi sizi yanıltmasın her zaman aklının bir köşesinde siz varsınız.

Oğlak burcu insanıyla uzun süreli bir ilişki hedefliyorsanız onun kariyer hedeflerini asla küçümsemeyin ve ona her zaman tam destek olun. Hedeflerine ulaştıkça size daha güzel bir ilişki yaşatacaktır. Hedeflerine ulaşmış bir oğlak insanı yaşanılabilecek en iyi partnerler arasında gelir.

Sizi eleştirmesi gayet normaldir. Amacı sizi küçümsemek veya yermek değildir. Her zaman sevdiğinin iyiliği için çalışır. Eleştiride bile. Eleştiriye açık olması da karşılıklı olarak birbirinizi anlamanıza yardımcı olan başka bir yönüdür oğlak insanının.

KOVA BURCU

Özgürlüğüne son derece düşkün olan kova insanı, özgürlüğünü kısıtlamadığınız sürece birlikte olmaktan büyük zevk alacağınız insanlar grubundadır. Onunla seviyeli ve uzun süreli bir ilişki yaşamak istiyorsanız özgürlük konusunda onu sıkmamalısınız.

Kova insanı hayatında ve ilişkilerinde son derece hoşgörü sahibidir. Sizi her zaman anlayacak ve size her konuda destek olmaya çalışacak bir yapıdadır. Yeter ki ilişkinizde dürüst olun ve ona her konuda açılın. Çünkü kova insanı ilişkilerinde dürüsttür ve karşısındakinden de aynı dürüstlüğü bekler.

BALIK BURCU

Balık burcu insanı güvenli bir liman gibidir. Onun yanında her konuda kendinizi güvende hissetmeniz için elinden geleni yapar. Sizi, sonunda mutlu olacağınıza emin olduğu her türlü konuda sonuna kadar destekler. Balık burcu insanını mutlu etmek çok kolaydır. Yeter ki onu mutlu etmek isteyin. Alacağınız küçük bir hediye, onun için yazdığınız küçük bir not veya kendi yaptığınız bir yemek bile onun için yeterlidir.

Balık burcu insanı her sıkıntısını size açmaktan uzak durur. Ama bu açmak istememsinden değil biraz sıkılganlığındadır. Eğer onun güveninin tam kazanırsanız sizinle her şeyini paylaşır. Bu durum hem onu rahatlatır hem de size daha fazla bağlanmasını sağlar.

Kavgadan ve tartışmalardan nefret eder. Nezaket onun için vazgeçilmezdir. Bir balık insanı ile birlikteyseniz ve aranızdaki iletişim kuvvetli ise bir ömrü tartışmadan geçirebilirsiniz. Amacınız güzel bir ilişki yaşamak ise balık burcu insanı doğru seçim olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Basit ve Dinamik Disk Nedir? Birbirine Nasıl Dönüştürülür?

Sabit diskler Windows 2000 işletim sistemine kadar sadece temel disk (basic disk) olarak ayarlanabiliyordu. Temel disk en fazla 4 birincil bölüm (primary partition) veya 3 primary ve 1 genişleyebilir bölüm (extended partition) şeklinde yapılandırılabilir. Bir temel diskte sadece 1 tane extended partition oluşturulabilir ve sadece primary partitionlara işletim sistemi kurulabilir. Windows 2000 ile gelen dinamik disk teknolojisi, Windows 2000 den sonraki tüm Windowssürümlerinde kullanılabilmektedir. Dinamik disk kavramıyla bölüm (partition) kavramı yerinihacim (volume) kavramına bırakmıştır. Dinamik disklerde, temel disklerde olduğu gibi bir sınırlama yoktur. İstenildiği kadar volume oluşturabilir, temel disk istenirse dinamik hale getirebilir ve bu işlem esnasında herhangi bir veri kaybı yaşanmaz. Fakat dinamik diskler temel diske çevirildiğinde bir veri kaybı söz konusu olacaktır. Temel diskin bilgileri kayıt defterinde tutulur. Dinamik diskin bilgileri kendi üstünde tutulur.

GASoft MathOperations.msi

Parantezli ve içiçe yazılmış matematiksel işlemleri hesaplar. https://github.com/gursuasik/MathOperations

Einstein'in Rölativite Kuramına Bakış

Bu yüzyılın başlarında kuramsal fizikte altın çağ başladığı zaman, adı henüz bilim dünyasında duyulmamış bir fizikçi vardı. Bu, Annalen der Physık’in 1905 tarihli sayısında fotoelektrik olayı, Brown hareketi ve özel görelilikle ilgili ünlü üç çalışmasını birden yayınlayarak üne kavuşan Albert Einstein’dır. Onun fizikteki hayat boyu çalışmaları bilimin felsefesi ve yöntemleri üzerinde büyük etki yaptı. Einstein’ın kendisi bilimci filozoftu. Bu yüzyılın başlarında kuramsal fizikte altın çağ başladığı zaman, adı henüz bilim dünyasında duyulmamış bir fizikçi vardı. Bu, Annalen der Physık’in 1905 tarihli sayısında fotoelektrik olayı, Brown hareketi ve özel görelilikle ilgili ünlü üç çalışmasını birden yayınlayarak üne kavuşan Albert Einstein’dır. Onun fizikteki hayat boyu çalışmaları bilimin felsefesi ve yöntemleri üzerinde büyük etki yaptı. Einstein’ın kendisi bilimci filozoftu. O, hayranlık uyandırıcı bir şekilde felsefeyi kullanarak bugün modern bilimin önemli bir kısmı olan buluşlarını