Ana içeriğe atla

Burçlarına Göre İnsanları Etkileme Yolları

KOÇ BURCU

Koç burcu insanlarını cesarete hayrandırlar. Onları etkilemenin birinci yolu abartıya kaçmadan cesur olmaktır. Lider ve girişimci yapıdaki insanlar onların ilgi alanıdır.

Abartısız romantizm ilgisini çekebilir. Kesinlikle naz yapılmasından hoşlanmazlar. Fiziksel yönden güçlü kişilerle birlikte olmak isterler. Bekletilmeyi hiç sevmezler. Bunlara dikkat ederek onu etkileyebilirsiniz.

BOĞA BURCU

Boğa burcu insanları karşısındakinin ona ilgi göstermesini ve nazik olmasını ister. Değişikliklerden fazla hoşlanmazlar. Duygusaldırlar. Onları huzursuz etmedikten sonra sizden uzaklaşmazlar.

Onları etkilemenin öncelikli yolları nezaket ve tutarlı olmaktır. Bu konulara dikkat etmeniz size karşı bir ilgi duymasına ya da sizi dost görmesine yetecektir.

İKİZLER BURCU

İkizler burcunu etkilemek için bilgili ve meraklı olmalısınız. Araştırmacı yapınız onu etkilemenin birinci yoludur. İkincisi ise genel kültürünüzün çok iyi olmasıdır. Aşırı duygusallıktan hoşlanmazlar. Bu onları sıkar.

Onların amacı hayat ikizlerini bulmaktır. O yüzden çok iyi bir dinleyici olmalı ve onu iyi anlamalısınız. Kafanız uyuşmuyorsa kendinizi boşa yormamalısınız. Önemli olan onu, aradığı kişi olduğunuza ikna edebilmektir.

YENGEÇ BURCU

Onlar için cinsellikten çok duygusallık önemlidir. Ona bağlılığınızı hissettirin. Duygusal yönden ona karşı duyarlı olup ihtiyaç duyduğu anda yanında olun. İlginizi eksik etmeyin. Sürekli şekilde onu motive edin.

Sizi güvenli bir liman olarak görecek ve her zaman sizin yanında olmanızı isteyecektir. Onu korumaktan çok yanında olduğunuzu hissettirin. O sizi korumaya çalışıyorsa buna izin verin.

ASLAN BURCU

Önce yapmamanız gerekeni söyleyelim. Kesinlikle onları eleştirmeye ya da aşağılamaya kalkmayın. Ona karşı mantıklı, sıcakkanlı ve dürüst olun. Eğer duygusal bir birliktelik yaşamak istiyorsanız kalbinizin ve bedeninizin tamamen ve sadece ona ait olduğunu bilmesini sağlayın.

Yeri geldiğinde onu yüceltin. Aşırı kıskançtırlar. Kesinlikle kıskandırma yoluna gitmeyin. O sizi eleştiriyorsa eleştirilerini dinleyin ve gerçekten hatalıysanız hatanızı anladığınızı söyleyin. Değilseniz sadece dinlemekle yetinin.

BAŞAK BURCU

Onları etkilemenin birinci yolu güvenlerini kazanmaktır. Aranızda geçen özel bir konuyu, konuşmayı başka yerde dile getirmeyin. Güven duygularını zedelemeyin. Ona olan güveninizi de ifade edin. İfadelerinizde genellikten çıkıp ayrıntıya yönelin. Ona herhangi bir konuda takılmayın, taciz etmeyin.

Buluşmalarınızda dakik olun. Onlar değişikliği sevmezler. Arkadaşları da eşleri de sabit olmalıdır. Eğer sizi dost olarak gördüyse güvenini kaybetmediğiniz sürece dostunuzdur. Aynı şey eş olarak da geçerlidir.

TERAZİ BURCU

Burcun aradığı adında gizli. Denge. Onun yanında her zaman objektif olun. Olayları ve kişileri her yönüyle değerlendirin. Ne çok ciddi ne de çok neşeli olun. Kendinize tepeden tırnağa özen gösterin. Onların hayat tarzlarını eleştirmeye kalkmayın.

Fiziksel görünüşleri nasıl olursa olsun onları bir bütün olarak ve oldukları gibi kabul edin. Bunu da onlara yansıtın. Siz de her konuda dengeli olun. Aşırı uçlarda yer almayın.

AKREP BURCU

Akrep burcu insanları çok hassas yapıdadır. Onları kıracak her türlü davranıştan uzak durun. Onları kesinlikle kıskandırmaya çalışmayın. Bu onların elinizden kayıp gitmesine neden olur.

Ona karşı her zaman sıcak davranın. Onu soğuk olmakla suçlamayın. Bir şey yapmak istediğinde ona engel olmayın.

YAY BURCU

Yay burcunun özgürlüğüne karışırsanız kaybeden taraf olursunuz. Onu kesinlikle kontrol altına almaya çalışmayın. Bu onun kendini kafese tıkılmış gibi hissetmesine ve kaçma hissi duymasına neden olur. Onu bir şey yapmaya da zorlamayın.

Çok geniş olan arkadaş çevresini gözlemleyip onun ilgi alanlarını keşfedin. Yanında olabileceğiniz aktivitelerde onunla olun.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcunu etkilemenin birinci yolu sabırlı olmaktır. Onu etkilemek için acele etmeyin. Size güvenmesini sağlayın. Zamanla kendini size açmasını bekleyin. O açıldıkça iyi bir dinleyici olun. Kırıcı eleştiriler yerine yapıcı davranın.

Size ihtiyacı olabileceği anları takip edin. O an geldiğinde de yanında olun.

KOVA BURCU

Kova burcu sıkılmaya gelmez. Özellikle kendi sorunlarınızı ona anlatıp onu sıkmayın. Herkesten farklı olmaya çalışın. O normal bir hayattan ve monotonluktan hoşlanmaz. Özgür ve maceracıdır. Siz de öyle olun.

Arkadaşları hakkında olumsuz fikirler ileri sürmeyin. Onu eleştirmek yerine eleştiri konusu olan konuyu değiştirin. Onu etkileyebilmek için yaratıcı olmanız gerekir.

BALIK BURCU

Onlara karşı duygusal yaklaşarak öncelikle güvenlerini kazanmaya çalışın. Kendileri gibi zaman zaman değişkenlik göstererek hareket edebilecek bir partner ararlar.

Değişken, hassas ve nazik olun. Onları tamamlamaya ve bütünlemeye çalışın. Kendi duygularını güzel ifade edebildiklerini düşündüklerinden, yanlış anlamalarınızı kendinize saklayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Basit ve Dinamik Disk Nedir? Birbirine Nasıl Dönüştürülür?

Sabit diskler Windows 2000 işletim sistemine kadar sadece temel disk (basic disk) olarak ayarlanabiliyordu. Temel disk en fazla 4 birincil bölüm (primary partition) veya 3 primary ve 1 genişleyebilir bölüm (extended partition) şeklinde yapılandırılabilir. Bir temel diskte sadece 1 tane extended partition oluşturulabilir ve sadece primary partitionlara işletim sistemi kurulabilir. Windows 2000 ile gelen dinamik disk teknolojisi, Windows 2000 den sonraki tüm Windowssürümlerinde kullanılabilmektedir. Dinamik disk kavramıyla bölüm (partition) kavramı yerinihacim (volume) kavramına bırakmıştır. Dinamik disklerde, temel disklerde olduğu gibi bir sınırlama yoktur. İstenildiği kadar volume oluşturabilir, temel disk istenirse dinamik hale getirebilir ve bu işlem esnasında herhangi bir veri kaybı yaşanmaz. Fakat dinamik diskler temel diske çevirildiğinde bir veri kaybı söz konusu olacaktır. Temel diskin bilgileri kayıt defterinde tutulur. Dinamik diskin bilgileri kendi üstünde tutulur.

GASoft MathOperations.msi

Parantezli ve içiçe yazılmış matematiksel işlemleri hesaplar. https://github.com/gursuasik/MathOperations

Einstein'in Rölativite Kuramına Bakış

Bu yüzyılın başlarında kuramsal fizikte altın çağ başladığı zaman, adı henüz bilim dünyasında duyulmamış bir fizikçi vardı. Bu, Annalen der Physık’in 1905 tarihli sayısında fotoelektrik olayı, Brown hareketi ve özel görelilikle ilgili ünlü üç çalışmasını birden yayınlayarak üne kavuşan Albert Einstein’dır. Onun fizikteki hayat boyu çalışmaları bilimin felsefesi ve yöntemleri üzerinde büyük etki yaptı. Einstein’ın kendisi bilimci filozoftu. Bu yüzyılın başlarında kuramsal fizikte altın çağ başladığı zaman, adı henüz bilim dünyasında duyulmamış bir fizikçi vardı. Bu, Annalen der Physık’in 1905 tarihli sayısında fotoelektrik olayı, Brown hareketi ve özel görelilikle ilgili ünlü üç çalışmasını birden yayınlayarak üne kavuşan Albert Einstein’dır. Onun fizikteki hayat boyu çalışmaları bilimin felsefesi ve yöntemleri üzerinde büyük etki yaptı. Einstein’ın kendisi bilimci filozoftu. O, hayranlık uyandırıcı bir şekilde felsefeyi kullanarak bugün modern bilimin önemli bir kısmı olan buluşlarını